prommis

igår umgick jag med min bror, eller vi åt tillsammans med hans kompis sen for dom och då gick jag erika och sillas ut och gå typ i 2timmar! :) bra gjort! sen kom jag och daniel hem typ samtidigt så då gick vi ner i hans rum och skulle kolla på en film, jag somnade men annars så var filmen helt ok! och idag så har jag tagit en prommis till farmor med elvis :)

när jag kommer till mamma ska vi äntligen stoppa in alla möbler i mitt rum :) <3

nu ska jag få lax av min kära farmor <3<3

hade bra!
puss!

här kommer en jätte fin bild på min farfar ;)

telefon!

jag ska få en iphone av pappa i julklapp! vet ni hur glad jag är :)? jaa, vad kan jag med berätta.. mitt rum är klart också, nu är de bara att stoppa in lite möbler och sånt sen ska ni få se en bild :) kommer bli riktigt fint!

på onsdag kommer moster och min kära kusin bilbo!<3

mina as snygga och as sköna skor från nelly!




nice!

gårdagen var faktiskt mycket rolig, vi kom på att vi skulle dricka ganska så sent vi kom på idén på 6 när vi satt och åt, så vi började dricka timmen efter typ :) jag sillas och eve åt kycklingtacos, asss gott! (var nog bara för jag hade gjort de) hihi, sen kom mellis vi "förfestade" här sedan for vi till jens, när vi kom dit tänkte vi vad fan gör vi här? men efter några glas och rökningar så blev det faktiskt myket trevligt!

igår på festen så pratade jag ut med frida (inte sillen) riktigt skönt! och hon är en riktigt bra tjej, söt snäll glad trevlig, och förtjänar så jävla mycket bättre kille :)

nu sitter jag hemma hos eve vart att sova här igår, ska snart börja gå mot jobbet! idag har även min brolla match som jag kanske ska fara och se på, ska bli nice!

nä nu måste jag städa här lite!
hade bra!
puss!


irri!

ojoj, jag blir så jävla irriterad på folk som skriver nått om att folk inte kan släppa taget om en annan människa och tror att dom har nån sorts patent på den människan.. jaa, vad säger man, den människan som skrev de här har nog aldrig varit kär, för de är fan inte lätt att släppa nån bara sådär speciellt om ens kille hittar en ny direkt efter man har gjort slut efter 3år tsm.

de här kanske inte ni bryr er om men, jag och min gamla kille var tsm i ca: 3år jag gjorde slut för jag började tappa känslorna och han var helt störd mot mig, jag fick knappt vara med mina vänner, 3-4 dar efter jag gjorde slut så vart han tsm med en annan tjej, jag vart helt förstörd! jag försökte få tillbaka han, men innerst inne visste jag att jag inte ville ha han, men jag var svartsjuk för att han hade en annan tjej, och nu tackar jag verkligen alla som hjälpte mig att glömma han. fast jag hade inga känslor kvar så hade jag ändå jävligt svårt att släppa taget, så du eller ingen annan ska skriva nått om att släppa taget om nån människa om du/ni har behövt göra de någongång.. så känner iaf jag


:)

jag minns inte sist jag bloggade! oppss.. men de har inte hänmt så mycket imott liv faktiskt, förutom att jag har blivit kär! jag tycker synd om mina vänner som får höra hela tiden om han, förlåt! sen har jag bestämmt mig att sluta bandy helt ska inte änns träna, kanske om några månader med just nu känns de som att jag inte vill nånsin åka skridskor igen :) sen har sjunde himlen som jag har beställt kommit! mee like like!
hae beställt ett par skor också, ni kan få se en annan dag ;)

jaa, vad mer har hänt.. jo vi är lediga imorgon! UNDERBART<3

jaja, nu ska jag se i form med anna anka, kan behövas se! ;)

hade bra! pusshej

RSS 2.0