fest

igår hade vi överraskningsfest till frida, de var riktigt roligt! vi åt och drack med väldigt trevligt sällskap, lite senare kom mycket mer folk de var roligt till slute, då blev de lite tjorv.. ska säga en pinsam sak, igår när jag skulle fara så stod polisen och pratade med gunnar, då sa polisen till gunnar, jaa hon går ju bra för att vara så packad och hon lyssnar inte heller haha, de var ett skämt han drog (och jag pratade i tele därför lyssnade jag inte) och idag på skyltsöndag så mötte vi samma polis han stannade prata med oss, och då drog han samma sämt hon lyssnar inte idag heller, (pratade i tele då också).. haha de var lite roligt :) är jäkligt dålig påå att förklara, men nu ska vi iaf julpyssla, läntar till julafton som satan nu ska jag gå :)
(bilder kommer väl på fejjan)
puss!

gg

idag har jag varit på träning med gg, de är assss roligt! riktigt roligt faktiskt och alla i de laget är jätte snälla och man kan prata med alla :) mycket trevligt! ville bara säga de, nu ska jag duscha sen krypa ner under täcket :)
pussnatti!

jag och mamma

nu ska jag berätta en rolig sak, nu ska jag och mamma gå upp och riva upp golvet! sen kanske imorgon ska vi kanske lägga de nya golvet om inte daniel har match då :) så nu jävlar ska mitt rum bliii klart!
puss och hej!


jobbar tagen!

jag och min mamma håller på att tapetsera i mitt rum! de går åt helvete, så nu har vi ringt till min kusin anton så han ska komma och hjälpa oss, hoppas de blir klart idag så vi kan lägga golvet så jag kan flytta in! vi får hålla tummarna ;) nu ska jag gå! juste ska bara säga, jag prata med min kära vän riina igår :) puss å gooo på dig! <3
puss och hej!

fast...

om ni undrar vars jag har hållit hus så har jag bara varit hemma och sett sjunde himlen! därför så kommer jag inte skriva på några dagar i bloggis, jaa kanske men tror jag är fast i sjunde himlen ;) hihi sorry! och jag måste bara nämna en sak till, jag saknar riina österberg så himla mycket! tror inte att man kan sakna nån så här mycket som jag gör, jag tror också att de är väldigt många som saknar henne! miss you gummsi<3<3



bokad

gissa vad som har kommit!! jo sjunde himlen så gissa vad jag ska göra nu i 5dagar ;) haha ikväll ska jag iaf se DH och CT nice! sen ska jag då se sjunde himlen min kväll är full bokad!
hade bra!
puss!


helgen igen..

helgen!

fredag så var jag och såg bandy, daniels första match med happis! tyvärr så förlorade dom mot kungälv, men de gör inget eftersom riina bor i kungälv, men på onsdag är nästa match då jävlar vinner vi!

lördag hade jag träning efter sen så får jag och eve och såg lite innebandy på sööt melle! sen på kvällen så var det att dricka vilket jag kom på typ 8, så for jag ner till kalix dära vid 10 och mötte upp eve sedan for vi till risön på ferre! de var faktiskt mycket trevligt och de vart väldigt mycket drama under kvällen men inte för min del! men kvällen slutade ändå bra :)

söndag bakis som fan men jag och eve beslöt oss för att fara och kolla på innebandy, efter den så gjorde jag absolut ingenting..

idag är de första dagen på coop efter lovet känns ändå ganska så skönt att vara där igen, men nog längtar man ju till skolan lite ;) hihi
nu sitter jag och ser biggest loser vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tilda har somnat mamma jobbar kväll och gunnar bygger.. roligt! så jaa vad faan ska jag göra nu, de finns inget bra på tvn heller.. joo juste jag har ju börja med krom tabletter och dom funkar riktigt bra!
nä nu ska jag lägga mig på soffan (kanske sova)!
hade bra!
puss!




lekt frisör

har just klippt daniel, han blev riktigt fin! snart ska vi fara till the big apple!

för er som inte vet så har jag slutat spela fotboll med assi, så igår var jag på ett möte med gg de låter mycket lovande ska iaf provspela med dom får jag ju se hur de känns sen :)
ikväll har ju daniel sin första match med happis! ska bli skoj att de, nu ska vi fara till kalix för min kära bror ska köpa ett par jeans tror jag :)
hade bra!
puss!

här är skorna jag köpte igår :)
tildas skor!



happis

igår sov jag hos min pappa, tro de eller ej! fast de var bara jag och daniel hemma så jag fick för min snälla bror sova i hans rum på hans golv! de var snällt tyckte jag iaf, idag så for jag eve och karro till happis jag köpte 3par skor (ett par till tilda) två tunikor från gina vet inte om de var så mycket mer.. sen har även mitt nelly paket kommit :) kan knäppa bilder på allt jag har köpt imorgon kanske :)

imorgon ska jag mamma och tilda på stan med daniel, sen har daniel match, första hemma matchen och första matchen med happis, så den kan man ju inte missa! de ändå som suger med att dom har match imorgon är att dom möter riinas lag, eller de är ju inte hennes lag men hennes pappa tränar laget som då heter kungälv.. FÖRLÅT riina men jag måste ju hejja på min brollas lag!

jaja, nu ska jag krypa ner under täcket!
hade bra!
puss!


beställt..

i måndags så beställde jag en klänning och ett par skor på nelly, ska ha de på nyår tror jag :) jag vet de är jävligt länge kvar till nyår men då har man ju iaf kläder till dess.. idag har jag beställt sjunde himlen s4, ska bli riktigt skönt att börja se de igen! jo juste jag har köpt krom också, de är tabletter som minskar sötsuget, tror faktiskt dom funkar, de här är andra dagen jag äter dom så vet som ännu inte riktigt om dom funkar :)

idag har jag även målat klart allt i mitt rum, jäkla vad skönt de känns att inte behöva måla nå mer :) ska lägga ut en bild sen när mitt rum är klart, tror de kommer bli fint :)
nu ska jag lägga mig på soffan!¨
hade bra!
puss!


helgen

fredag, så minns jag inte riktigt vad jag gjorde.. jo juste! jag for till eve typ 22.30 och färgade hennes hår sen sov jag där, de minns jag iaf ;)

lördag, dagen började så jävla dåligt hade träning 13.45-15.00 de gick åt helvete kan jag säga! var så jävla sur sedan efter träningen så for jag till pappa för att fixa inför kvällen de gick ju bra tills jag började med maten.. visst maten blev god med min sås som jag skulle göra den blev inte god, så då blev jag ännu mer sur, sendan skulle jag börja med mitt hår, de blev ju bara skit då blev jag ju självklart mer sur.. sen hade vi börja dricka så då råkades ida välta ut min flaska då fick vi börja städa, sen när vi gick ut så flög jag som en jävla vante, så har blåmärken på magen och benen. great! ca 22.30 så for vi till slalombacken på ferre, de var faktiskt mycket trevligt där :) fast dock gick min klack sönder på mina favvoskor! 

söndag, jobbade jag, jag älskar att jobba jag skulle fan kunna jobba nu ist för att gå skit skola!

nu sitter jag iaf hos farmor har varit på en prommis med elvis och nemo riktigt skönt var de!
nu ska jag lägga mig en stund på soffan :)
hade bra!
puss!
  
finns mer blder på fejjan!





RSS 2.0