lov!

äntligen lov! nu sitter jag hos eve, hon tvingade mig att färga hennes hår, hennes hår blev ganska så svart :) men jag tyckte de blev fint! nu ska jag sova, imorgon väntar mycket drickande och mycket dans ;) känner på mig att de blir en bra kväll!
godnatt och ha de bra :)
puss!

kära bror

nu har den andra veckan börjat på coop, känns ganska så skönt ändå. idag harf vi fått stå lite i kassan, de var ganska så roligt. när jag slutade så gick jag till badis pratade med mamma, sen kom min kära bror dit så vi pratade länge, så länge så att klockan vart 6, så han fick köra mig på ip eftersom vi hade träning, jag är ganska så stolt över mig eftersom jag har varit på alla träningar förra veckan och sen ska jag på alla i veckan.. vad jag vet iaf.

efter träningen så for jag på badis igen, och den snälla reggis skjusade dit mig, tack för de! efter ett tag så gick brandlarmet! jag visste verkligen inte vad jag skulle göra, mamma sprang runt där som en jävla höna.. fast de var bara falsktalarm :) tuuur de!
nu ligger jag i sängen och ska se oth och kanske 90210 om jag orkar :)
hade bra!
puss!


träning

4dagar avklarade på coop, tiden går så himla fort! ganska så roligt är de :) idag har jag varit på träning de var bara jag och jennifer där, så vi gick ut och gå bara vi orkade inte springa, vi gick till ica och hälsade på evve sen gick vi till stan och sen tillbaks på ip!

de roliga var att de tog slut varmvatten i duschen så jag och jennifer tänkte vi går ner till ishallen och duschar, så vi går dära i korridoren med våra handdukar så kollade vi på en tavla vem som hade träning, gissa vem som hade träning.. jo a-laget och dom skulle just kliva av isen så vi sprang upp i vårat omklädningsrum och satt där tills nyborg gick ut på den stora isen, så då gick vi in till de omklädningsrummet och duscha, de var lite pinsamt...

nu ska jag se tv :)
hade bra!
puss!


coop

idag var de första dagen på praktiken, jag och frida är ju på coop de var faktiskt riktigt roligt tyckte jag iaf. vi fick mest packa upp varor så har ganska så ont i ryggen och armarna nu kan jag säga! vi ska väl mest göra de kanske så skulle vi få stå i kassan också, och tiden gick jätte fort! dom här veckorna kommer gå fort tror jag!

nu försöker jag lägga min kära lillasyster, vilket inte går så bra..
nu ska jag gå och sova med henne!
hade bra!
puss!


favvos!

jag vaknade av att evve ringde klockan var typ 11.. jag tänkte jag dödar den som ringer! men de var lika bra att hon ringde eftersom alla mina favoriter föruton riina, erika och självklart amanda ska hit idag de betyder STÄDA! jag och evve ska iaf göra god mat sedan invänta dom andra, vi ska bara mysa och äta massa godsaker :)

just nu sitter jag och hör på robin bengtsson, han är så jävla bra och såååå jävla snygg! och jag väntar på evve men hon är så satans seg och jag är svin hungrig har inte hunnit äta frukost då tänkte jag att jag väntar till vi äter middag, hur nu jag ska klara de :) kanske jag går en prommis med elvis i de fina vädret!  
hade bra!
puss!


frida<3

nu sitter jag på skolan och ser en tråkig film, tur att man sitter i data salen så man kan vara inne på datorn :) och idag har jag träffat frida för första gången i veckan! så nu är jag glad igen. idag hade jag tänkt måla mitt rum, väggarna behövdes inte målas igen, och de var jävligt tur kan jag säga! så mu ska vi bara måla i taket de som blev grått och kaminen och en liten pall som ska bli grå :)

längtar verkligen tills de blir klart, och när de väl blir klart så kan jag lägga upp några bilder så får ni ser hur de vart :) nu måste jag gå och se filmen..
hade bra!
puss!


måla måla måla!

idag har jag målat! riktigt jobbigt, igår målade jag taket i mitt rum idag målade jag alla väggar i mitt rum, gissa vad jag ska måla imorgon.. jo alla jävla väggar igen! längtar verkligen tills jag är klart med allt. nu ska jag duscha sen krypa ner under täcket<3
hade bra!
puss!


världens bästa riina

idag har jag varit hemma från skolan, jag hade så jäkla ont i mitt huvud när jag vaknade så jag stannade hemma, tur var väl de för vi hade bara en lektion idag 08.00-09.20 tror jag evve sa så de var lika bra.. idag ska jag måla mitt rum så de blir klart nån gång, den dagen längtar jag till kan jag säga!

jag har hunnit prata med riina idag också, riktigt roligt att få prata med henne, man har så mycket och säga så man vet inte vars man ska börja när man väl pratar :) längtar tills hon kommer hit de tror jag nog alla gör! de ska bli riktigt roligt att få träffa henne :)
nu ska jag gå och måla!
hade bra!
puss!


 

helgen

för alla er som vill veta hur min helg har varit så får ni veta de nu ;)

Fredag- skola sen for jag och eve till eves syster för att bränna några skivor sen for vi hem till eve, vi fixade oss gjorde mat sen kom allt folk för att fira eve :) de var faktiskt mycket trevligt och kvällen kom med en hel del överrakskningar (för mig iaf) ;)
efter allt folk for hem så kom min bror och hämtade mig så fpr vi runt stan några varv eftersom vi väntade på min mor att hon skulle fara hem, hon hade varit på lilla och hon var i ganska så bra form.. och hon skämde ut mig en del för en viss person de var riktigt hemskt.. men jag tycker om henne ändå :) elllleer ?

Lördag- vaknade av att min mamma skrev MAAAALLIINN NU MÅSTE DU VAKNA!! jag frågade vad är klockan då visade sig att kl var 15.40.. oppppsss och egentligen så skulle jag vara  på risön kl  15.30 eftersom vi hade avslutning med fotbollen men de sket sig, så jag fixade mig och for på plan kl var ungefär 17.30 när jag kom dit. kom lagomt til maten iaf ;)

vi var på plan till kanske 22.00 så for jag sara eve jennifer och julia till min pappa och satt och drack och pratade dock var de bara jag och sara som drack men de var ändå ganska så mysigt :) sen lite senare for vi upp till kalix till nils hotell, så jävla fint ställe! :)

Söndag- bakis, ont i halsen och one tree hill kan inte blir bättre va.. lite senare ska jag fara och se innebandy ska bli riktigt roligt :)  orkar inte föra över alla bilder nu från kameran så dom dyker väl upp på fejjan snart ;)
nu ska jag se klart oth :) 
hade bra!
puss!



taggad

jag har varit lite slö på att blogga känner jag, oppsss.. men de har faktist inte hänt så mycket i mitt liv.. men jag kan säga en jävligt rolig sak i dag hade vi bara 40min skola ;) så jävla sköönt!

och tjejer.. jag är jävligt taggad till helgen! ojoj känner på mig att den här helgen blir en bra helg! ;)

de blev ett kort inlägg idag men de gör inget! nu ska jag se sjunde himlen :)
hade bra!
puss


sliten

idag har vi simmat på gympan så nu är jag helt slut! sen har jag träningsverk i ryggen efter söndagens bandyträning, de suger ju.. så nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen sängen och se the hills och sjunde himlen :) natti
puss!

innebandy

idag har jag varit i kalix hela dagen, först så for jag mamma och tilda och såg innebandy kl:12.00 och de var herrarna som spelade dom vann med 12-2 tror jag de var. efter de så for vi och gick strandpromenaden och då fick även elvis komma med efter vi hade gått sen så var de dags för dam match! där spelar min söta vän melle hon står i mål och hon är riktigt grym ;)  även dom vann, med 6-4 kanske de var, nu sitter jag bara här och funderar på vad jag ska göra nu tror att jag ska bara ligga på soffan. imorogn har jag bandyträning 11.00 på morgon!! fan vad jobbigt, efter de så ska jag fara till nikita så hon får klippa mig, sen tror jag att jag och mamma ska fara på hockey :) jaa vad roligt! och i morgon ska lina träffa världens bästa riina.. lite avis jag är!! men jag är glad att iaf nån får träffa henne :) jo juste igår köpte jag en ny mössa världens skönaste, ni får se den nån annan gång ;) nu ska jag se eva och adam :)
hade bra!
puss!

 

RSS 2.0