bäst!

tilda har just hoppat imin säng, de innebär alla kuddar och täcket ligger på golvet. gissa vem som får plocka upp de från golvet.. joo jag :o de här blir ett väldigt kort inlägg, men jag ville bara säga att jag tror att jag har världens bästa syskon! så de så! <3





provet

idag hade vi prov, och de gick inte så bra kanske för att jag inte pliggade så mycket? kanske jaa.. men till nästa prov ska jag plugga som satan :) idag har jag varit barnvakt åt tilda :) de gick ganska så bra eftersom jag behövde bara sova med henne sen kom daniel och hämtade henne, ganska så skönt! :) nu ska jag bara natta henne så är jag klar med de :) nu sitter jag och ser biggest looser, och ser på den snygga bob harper! :) efter de ska jag se idol och sen oth s8 e3, jag har redan sett klart sjunde himlen så nu väntar jag bara tills den kommer i postlådan, vilket blir imorgon tror jag :) de gillas! :) nu ska jag se de här :)
hade bra!
puss!


min söta kisse Tarzan :)

prov

jag har prov på onsdag! hur ska jag orka börja plugga? första provet i år också ojoj, vi får väl hoppas att de går bra :) idag har jag också beställt en kamera :) så jävla snygg! fast jag köpte den ju inte för att den var snygg, elllleerr ;)? nä men den duger iaf för mig :) tror jag ska beställa sjunde himlen också :) nä nu ska jag börja plugga, en stund sen tänker jag ta en prommis med elvis :)
hade bra!
puss!

                      


sjunde himlen

idag har jag jobbat hela dagen, eller halv 12 till halv 8, kanske inte hela dan men nästan :) min kära mamma tycker om mig så mycket så medans jag jobbade for hon på fotboll och hockey! och hon vet hur mycket jag vill fara på både fotboll och hockey, men nä när jag jobbar så far hon.. de känns ju så där jätte kul!
men jag har längtat som tusan tills jag fick fara hem eftersom mitt lönebesked hade kommit :) tummen upp för de :) så nu är jag glad igen och inte sur på min mamma :) haha så nu ska jag gå upp och se sjunde himlen och kanske kanske beställa en till säsong imorgon :)
hade bra!
puss!



soffan!

gårdagen blev ju som den blev, direkt efter skolan gick jag till jobbet, började 14.00 och slutade 18.30, skönt att ändå inte sluta så sent :) efter jobbet beslutade jag och eve att vi skulle dricka så jag for til henne och satt där och såg idol osv, sen kom en och hämtade oss och vi for runt stan och kollade och de var bara minde på stan om man säger så :) sen for jag hem kom hem ca:01.00 ? tror jag :) okej de var inte så jätte roligt och dricka bara två st, men roligt att umgås :)




Idag har jag varit och sett fotboll det var herrarna som spelade, dom förlorade de sög ju... så nu väntar jag bara tills maten är klar så ska vi äta sen ska jag lägga mig på soffan, och där ska jag ligga hela kvällen :)och om jag verkligen ids så kanske jag börja plugga för vi har prov på tisdag i företagsekonomi :) kanske jag ser klart sjunde himlen klart så jag får beställa en ny säsong eftersom jag får min nlön på måndag! fan vad jag längtar :) nu måste jag hjälpa mamma med maten lite :)
så hade bra!
puss!


bjuder på en bild från lk, typ så där känner jag mig som hon i mitten! och hon i mitten är den bäste frida sandberg!

hotttttie!

jag sitter hos farmor och har just sett biggest loser, och jag måste bara säga fyfan vad snygg bob harper är! alltså de är tränaren i biggest loser så jävla het! :) nu ska jag börja göra mig i ordning för jobb, tror de här kommer bli en väldigt lång dag :)
hade bra puss! 

 

helt slut!

Idag har jag sovit till 10 och då for jag till kalix och satt och väntade på sportcity tills jag började, jag hann iaf klar med läxan! sköönt :) så jag har jobbat från 14.00 till 22.30 så nu ska jag se idol som jag har längtat till hela kvällen! :) imorgon blir de mest troligt att fara till kalix dära vid 11 och gå strandpromenaden med Elvis :) ska inte försöka anstränga mig så mycket efter som jag har blivit sjuk igen.. suck, efter de återstår jobb igen! 14.00 till 22.30 :) nu ska jag se idol hoppas de är lika bra som jag tror de är, annars blir jag besviken! :)
puss!

   jag har rakat han en gång de är därför han har blivit ljus :) för alla som undrar :p

idol

idag har vi haft en kort dag på skolan vi gick till 10.20 tror jag, riktigt skönt att sluta tidigt nästan varje dag :) så jag, eve och sillas gick på stan och gick och åt lunch på kina riktigt gott! :) sen gick jag och sillen och frågade på coop om vi fick praktisera där och de fick vi :) skönt att få gjort bort de dära uti praktikplats, sen kom Daniel på stan och hämtade mig och eve så vi skjutsade hem eve så for jag och daniel på sportis och pratade med mamma :) nu är jag barnvakt åt bajsungen tilda, hon är tiktigt jobbig nu, tur att hon ska gå och sova snart :) så kl:19.00 ska jag se biggest loser, och sen idol kl:20.00 jag tycker idol är som bäst nu när alla får gå ihop i grupper och sjunga och sånt de gillas! :) nu ska jag gå och leka med tildis tills biggest loser börjar :)
puss!


överraskningsfest!

okej, de började med att förra lördagen så skulle vi ha en överraskningsfest åt Lina, så vi ringde till Camilla (Linas mamma) och sa att vi hade tänkt ha de så hon fick hjälpa oss, så jag for till kalix halv 5 på lördagen och mötte upp min bror och hans kompis :) så for vi mot Lina så jag ringde till camilla och bad hon stoppa på Lina en ögon bindel så hon inte såg vem de var som hämtade henne :)

vi kommer till henne och jag är svin nervös och jag måste gå in i hennes garderob och hämta nå spel! ni vet ju hur de gick....  nä men de gick faktist riktigt bra :) jag bad Daniel köra omkring så vi for runt runt runt,  jag och Daniel kunde hålla oss från skratt :) till slut kom vi till Ida och då stod alla tjejer där och skrek grattis när Lina tog av sig ögon binden :) hon var riktigt överraksad! :) och de värsta var ju att jag höll på att försäga mig flera gånger under veckan! och jag sa ganska så mycket grejer så att hon iaf kunde misstänka något, men icket! hon anade inget, vilket var ju bra :) kvällen slutade med att vi var hos Ida och lekte och hade roligt! :)

nu ska jag se klart biggest loser sen ska jag krypa under täcket och se sjunde himlen :)
puss!


 
    
                       

 

                        

    

                               
                                   











chillll :)

Idag vaknade jag av att erika och tilda kom och hoppade i min säng, fast erika satt mest still de var tilda som hoppade på mig! de gör hon alltid hon hoppar inte i sängen utan på mig.. riktigt skönt äre! idag ska jag vara med erika hela dagen, funderar också på att fara till min far och sova :) jag och erika är spikade framför varsin dator och bloggar :) vilket liv!
puss!


sorry..

jag orkar verkligen inte skriva nått idag! sorry är jätte trött, har jobbat hela dagen :)
jo juste, TACK ida ekman för mitt fina blåmärke på armen! :)
puss!

4 hela timmar :)

Idag var jag jag på skolan, fast jag var på frisör hela dagen så jag for inte på några lektioner, dock hade vi bara 1 lektion. jag är så jävla less min hårfärg och mitt hår så jag ringde till nikita och frågade om hon kunde färga mitt hår, och de kunde hon så jag har suttit på en stol i 4 timmar, gissa om jag hade ont i röven.. de blev lite mer än bara färga de blev att göra slingor stoppa toning och klippa! men jag blev nöjd, tur de! jag ska dit igen kanske om 6 veckor och göra mer slingor och sen stoppa en färg som jag vill att håret ska vara och mer klippning :) de blir säkert nice :)

FÖRLÅT ida, jag orkar inte skriva och lägga ut bilden nu uti förra helgen, de blir kanske imorgon! :)

min bror har kommit hít idag, så vi har haft god middag den bestog av kycklingfilé och klyftpotatis och vitlökssås Erika vet vilken den är iaf, den är ASSSSSS GOD! :) nu ska vi lägga oss framför soffan och bara vara!

Hade bra puss!



ajaj...

idag när jag skulle vakna så sa mittt huvud stopp, jag hade världens huvudvärk! så jag gick ner tog 2 panodiler och gick och la mig igen. nu känns det lite bättre iaf, hoppas jag kan vara med på träningen ikväll och att min ljumske håller för träningen, de skulle vara en fördel. alla som inte vet så har inte jag varit och träna på typ 1 månad, efter som jag har varit sjuk varit i göteborg och jag har jobbat :) så jag har ju som haft ganska så bra orsaker att inte träna, men nu känns det som att jag verkligen vill träna, jag tycker fotbollen har blivit mycket roligare nu än vad den var mitten av säsongen, vilket är lite surt eftersom fotbollen är ju typ slut nu, men de kommer ju alltid nästa år.. eller? ;)

nu ska jag ringa till min mamma, sen ska jag gå och hämta posten för jag tror att mina serier som jag har beställt kommer idag, the hills s3 och sjunde himlen s2 :)
puss!


             

opss..

idag skulle vi ha 1lektion med bg så den skulle vara ca:20min :) sen skulle vi skoljoggen, så jag tog ett eget beslut och stannade hemma :) de var riktigt skönt att bara sova ut för en gång! och jag råkades bara sova till 14.20 :o opppsss..

imorgon har vi iv och för alla som inte vet så hatar jag mitt iv val! ska försöka byta men de är ju inte de lättaste, om jag inte får byta får jag se glad ut varje tisdag och torsdag morgon! och vem fan ser glad ut på en morgon? jaa inte jag iaf, så jag vet inte riktigt hur det ska gå.. det åter stå att se :)

nu ska jag gå på en prommis med min hund elvis, efter de blir det att se oth s8e1 :)
puss!

Today is the day!

Idag är de den dagen jag har tänkt börja blogga, eller jag ska försöka blogga iaf :) nästan alla mina vänner bloggar och JAG har faktist börja läsa bloggar och sånt så jag tycker det är ganska så intressant.. så jag ska göra ett försök så ni måste ha tålamod! för er som inte vet vem jag är så heter jag Malin resten får ni lista ut själv ;)

Jag läste nyss en blogg och jag började grina när jag läste den, de var den människan som fick mig att börja vilja blogga..
nu ska jag krypa ner under täcket och se sjunde hilmlen!
puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0